2018. január 16. kedd, Gusztáv

Gyulai virsli, májas, Zalai és Májusi csemege a diákok asztalán

2013. április 9. 09:42 | Forrás: beol.hu

Újabb lépéséhez érkezett hétfőn a Mintamenza program és a Gyulahús Kft. együttműködése.

Kapcsolódó témák

Linkajánló

Kapcsolódó cikkek

A termékválasztékot a Mintamenza szakértői gárdája - Prohászka Béla, a programot koordináló Complete-Food ügyvezetőjének irányításával - már átgondolta, s a Gyulahús Kft. vállalta, hogy csökkenti a só- és zsírtartalmat készítményeiben.

- Első szakaszban négy termékkel örvendeztetjük meg az óvodásokat és iskolásokat. A gyerekek által igen kedvelt virslivel indulunk, amely mellett a Zala felvágottat tesszük étlapra. A pritaminpaprikával és uborkával ízesített "Májusi csemege" túllép mind beltartalmával, mind ízében a hagyományos párizsin, illetve a Gyulai Májas is bekerül az első négyes fogatba - foglalta össze a team megbeszélésen elhangzottakat Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője.

- Ez utóbbit B1, B2, B3 és B9 vitaminokkal dúsítjuk, mely a májas ízében nem jelent változást, mégis jobban vigyáz az egészségre. A próbagyártás április második hetében elindul, így várhatóan május első hetében megkezdődhet a kiszállítás, és megjelennek az étlapon a gyulai termékek.